Детально про АРМ “Нотарь”

Проста робота з програмою

mainfrm АРМ “Нотарь” – програмний продукт, який створено для зменшення трудових витрат та витрат часу працівника нотаріальної контори, а саме – нотаріуса і його помічників. За допомогою АРМ “Нотарь” дані щодо вчиненої нотаріальної дії вносяться до електронного реєстру нотаріальних дій. У подальшому їх зручно використовувати для швидкого пошуку потрібної інформації, формування статистичних звітів, формування відомостей, що необхідні для податкової звітності нотаріуса. Для роботи з комп’ютерною програмою  АРМ “Нотарь” Вам не потрібні додаткові спеціальні знання. Проста система керування та зрозумілий зовнішній вигляд підвищують функціональність цього програмного продукту. АРМ стабільно працює та швидко реагує на кожну Вашу дію.  
 

Електронний реєстр дій

regfrm Для подальшого оперування з даними, для того, щоб здійснювати пошук, формувати статистичні звіти, формувати інформацію для звіту 1-ДФ, АРМ “Нотарь” потребує внесення інформації про вчинені нотаріальні дії в електронний реєстр. Ці дані не відсилаються зовні, а зберігаються локально у зашифрованій базі даних, яку розміщено виключно на Вашому комп’ютері. Це гарантує виконання вимог Закону України “Про нотаріат”, щодо збереження нотаріальної таємниці.  
reyaestr Завдяки зручній структурі електронного реєстру, Ви можете з легкістю оперувати збереженими даними. В подальшому АРМ “Нотарь” автоматично підіб’є підсумки – за день, тиждень, місяць, рік, півріччя та будь-який інший період, підрахує кількість нотаріальних дій, суми отриманих сплат за вчинені нотаріальні дії, кількість використаних спеціальних бланків нотаріальних документів та сформує довільні звіти за вказаними характеристиками.  
 

Електронний архів нотаріальних дій та створених нотаріальних документів

filearc АРМ “Нотарь” передбачає можливість формування власного додаткового архіву файлів створених нотаріальних документів. При внесенні нотаріальної дії до електронного реєстру до неї можна прикріпити файли проекту створеного нотаріального документа, відскановану копію створеного нотаріального документа, інші необхідні файли. В подальшому переглядаючи електронний реєстр дій, а також при здійсненні пошуку конкретної дії можна скористатися прикріпленими документами під час підготовки до вчинення нової нотаріальної дії.
 

Ефективний пошук – АРМ “Нотарь” допоможе знайти дані про внесені нотаріальні дії

Необхідно швидко знайти відомості про внесену раніше нотаріальну дію? Скористайтеся системою перегляду та фільтрації електронного реєстру, яка надасть Вам можливість здійснювати пошук за будь-якими критеріями, наприклад: за датою, періодом дат, номером дії, використаним бланком нотаріального документу.

Електронний реєстр учасників дій

usersfrm АРМ “Нотарь” надає можливість вести облік учасників нотаріальних дій (фізичних, юридичних осіб). Учасників нотаріальних дій можна додавати одночасно із внесенням даних про нотаріальну дію до реєстру, або ж окремо через функцію додавання учасника в Електронному реєстрі учасників дій з подальшою можливістю редагування та видалення учасників.
 

Податкова звітність (звіт 1-ДФ)

Нотаріус, на виконання п.п. «б» п. 176.2 Податкового кодексу України, щоквартально подає форму № 1-ДФ «Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку», затверджена наказом ДПАУ від 24.12.2010 р. № 1020 . АРМ «Нотарь» дозволяє швидко, фактично натисненням декількох клавіш, сформувати інформацію, необхідну для заповнення форми 1-ДФ.

Статистична звітність

statzvitu Після внесення інформації про вчинені нотаріальні дії в електронний реєстр, Ви можете з легкістю сформувати звіт за формою «№1-Нотаріат». Звіт можна формувати за будь-який період, скільки завгодно раз. Після формування звіт можна роздрукувати, або зберегти на вашому комп’ютері.
statzvitdruk
 

Облік доходів та витрат

dohodivit4 Групою платників податків, які зобов’язані вести Книгу обліку доходів і витрат, є фізичні особи – підприємці, які обрали загальну систему оподаткування, а також фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність (нотаріуси, адвокати, арбітражні керуючі тощо).

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 16.09.2013 № 481, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 1 жовтня 2013 р. за № 1686/24218, затверджено Порядок ведення Книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність.

АРМ “Нотарь”  дозволяє нотаріусу вести книгу доходів і витрат в електронному вигляді та в подальшому використовувати накопичені дані для заповнення офіційних податкових документів (книги доходів і витрат в паперовому вигляду, декларації з доходу тощо). Модуль обліку доходу і витрат значно полегшує роботу з пошуку та структурування інформації що стосується доходів та витрат нотаріуса і стане гідним помічником під час податкової перевірки.

АРМ “Нотарь” дозволяє вести декілька книг доходів і витрат, що надає можливість нотаріусу вести необхідний облік за власними критеріями та самостійно визначеними категоріями доходів чи витрат.

dohodivit1
dohodivit2
dohodivit3
 

Перевірка вірності податкового номера фізичної особи

perevrnokpp Завдяки спеціальним інструментам, АРМ “Нотарь” значно полегшує роботу з пошуку та структурування інформації. Так, спеціальний модуль надає змогу перевірити правильність введеного податкового номера фізичної особи.